divendres, 10 de juliol del 2015

BALANÇ DEL QUART DIA

Una lectura impactant. Jo la vaig llegir en castellà, però.
Vam recomanar llibres (la selecció pot ser molt variada) i vam demanar post-its virtuals aquest cop, en forma de comentaris al blog: llibres que ens hagin colpit com a lectors i llibres que ens hagin funcionat bé com a professionals. Així, com qui no vol la cosa, tindrem una doble llista (ara que estan de moda) útil per a la vida personal i per a la vida docent.

Per situar-nos en el mapa i comprovar si el fenomen booktrailer s'estén a partir del setembre, vam demanar novament post-its amb els vostres noms i llocs de treball.

En un món ideal i amb un suport econòmic important, un nen de 13 anys pot abandonar l'escola i proclamar amb desimboltura que és plenament feliç. Ara bé: la condició indispensable és l'aplicació radical de la creativitat.

Després vam reprendre aspectes tècnics de l'elaboració de l'storyboard, seguint de ben a prop les consultes i els dubtes dels assistents. Però la millor escola és posar-s'hi i equivocar-se.

Dos booktrailers reeixits: Serena i Tremolor, que plantegen estils de treball rigorosos. Mai no es valorarà prou la importància d'un storyboard, veritable full de ruta del procés a seguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada